dimarts, 10 de gener del 2012

Donde vas Europa?


La Diputació de X té quatre xavos per a projectes de millora del medi natural de manera que, de forma coordinada amb l’Area de Medi Natural del Departament de Y de la Comunitat Autònoma Z, projecten una actuació consistent en clavar uns pals de fusta a la sorra de la platja per preservar hàbitats dunars en el Parc Natural de M.

La Direcció General de Biodiversitat a la que es troba adscrita l’Àrea de Medi Natural tramita davant el Servei de Costes de la Comunitat Autònoma Z el permís per ocupar la platja amb aquestes tanques de retenció de sorra.

El Servei de Costes demana a l’Oficina d’Avaluació Ambiental T es pronuncií si aquest projecte es troba sotmès al procediment d’avaluació d’impacte ambiental de projectes, pel que l’Oficina d’Avaluació Ambiental T sol·licitarà a l’Àrea de Medi Natural dictamini si el projecte pot afectar negativament els valors que van motivar la protecció de les dunes que es volen salvaguardar.

En fin, els papers fa 3 mesos que corren i segueixen corrent, 6 vegades més del que tarden aquests xinos en fer un gratacel de 30 plantes... Donde vas Europa?  (no us perdeu el time-lapse aquest!)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada